Zapisy na Maróz 2019

Jak zgłosić się na spotkanie w Marózie?

Ankietę należy wypełnić do 20 marca 2019 r. do godziny 23.59. Każdy uczestnik wypełnia ankietę indywidualnie. Kompletnie i starannie wypełniona ankieta rekrutacyjna jest warunkiem zakwalifikowania do udziału w Spotkaniu, dlatego przed wysłaniem prosimy sprawdzić poprawność danych, szczególnie adresu e-mail.

Po wypełnieniu ankiety na podany w niej adres e-mail wysłane zostanie potwierdzenie zgłoszenia. Najczęstszą przyczyną braku maila zwrotnego jest jego przekierowanie do „spamu” lub błędnie wpisany adres. Zalecamy sprawdzenie skrzynki spamowej, jeśli nie otrzymaliście potwierdzenia prosimy o przesłanie informacji o jego braku do Fundacji (maroz2019@fww.pl).

Potwierdzenie otrzymane mailem należy wydrukować i po podpisaniu przez wskazane osoby i przystawieniu pieczątki organizacji wysłać do Nidzickiej Fundacji Rozwoju NIDA pocztą (adres: ul. Rzemieślnicza 3, 13-100 Nidzica) lub skanem (email: maroz2019@nida.pl) do 25 marca 2019 r.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Przed wypełnieniem formularza prosimy o zapoznanie się z załączonymi w linku informacjami dotyczącym przetwarzania danych osobowych przez Fundację Wspomagania Wsi w związku z organizacją Spotkania w Marózie. [informacja o przetwarzaniu danych osobowych]

Dane organizacji
Dane uczestnika
Zapraszamy do udziału w moderowanej sesji. Twoja opowieść będzie trwała ok. 15 min. dla grupy kilkunastu osób. Pomożemy Ci ją przygotować. Fundacja zastrzega sobie wybór spośród zgłoszeń, jeśli liczba chętnych przekroczy możliwości czasowe i techniczne.
Jeśli tak, to prosimy napisać:
Twój wybór ułatwi nam organizację sesji