Zapisy na Maróz 2017

Jak zgłosić się na spotkanie w Marózie?

Należy wypełnić poniższą ankietę. Każdy uczestnik wypełnia ankietę indywidualnie. Ankietę należy wypełnić do 31 marca 2017 r. do godziny 23.59. Kompletnie i starannie wypełniona ankieta rekrutacyjna jest pierwszym warunkiem zakwalifikowania do udziału w Spotkaniu, dlatego przed wysłaniem prosimy sprawdzić poprawność danych, szczególnie adresu e-mail.

Po prawidłowym wypełnieniu ankiety na podany adres e-mail wysłane zostanie potwierdzenie zgłoszenia. Jeśli potwierdzenie nie dotrze, zalecamy sprawdzić folder „spam”. Można też skontaktować się z naszym administratorem, pisząc na adres: maroz2017@fww.pl

Potwierdzenie otrzymane mailem należy wydrukować i po podpisaniu przez wskazane osoby wysłać do Nidzickiej Fundacji Rozwoju NIDA pocztą (adres: ul. Rzemieślnicza 3, 13-100 Nidzica) lub skanem (email: maroz2017@nida.pl) do 7 kwietnia 2017 r.
Dane organizacji
Dane uczestnika
Max 500 znaków
Grupę warsztatową wylosujemy spośród chętnych