Zapisy na Akademię Wójta

Szanowni Państwo,
Kolejne spotkanie Akademii Wójta będzie okazją do podsumowania ostatnich czterech lat i przygotowania do zbliżających się wyborów. Wychodząc naprzeciw propozycjom uczestników, chcemy wrócić do tematów związanych z budowaniem własnego wizerunku i przygotowania się do działania w stresie przedwyborczym. Jednym z tematów będzie także wykorzystywanie nowych mediów i technologii do lepszej/skuteczniejszej komunikacji z otoczeniem.
Chętnych wójtów i burmistrzów, którzy nie zdążyli zgłosić się w pierwszych terminach prosimy o przesłanie informacji na adres mailowy jpietrusiak@fww.pl, spróbujemy przygotować termin dodatkowy.
Wszystkie informacje można uzyskać w Fundacji Wspomagania Wsi: Jacek Pietrusiak, tel: 22 636 25 70 -75 lub mailem jpietrusiak@fww.pl.

Zapisy poprzez formularz rejestracyjny.
Pozdrawiam,
Jacek Pietrusiak
Tel. 601 80 40 82
Mail: jpietrusiak@fww.pl