Akademia Wójta - wiosna 2019

Szanowni Państwo Fundacja Wspomagania Wsi wraz z Mazowieckim Stowarzyszeniem Gmin na Rzecz Rozwoju Społeczeństwa Informacyjnego zaprasza wójtów i burmistrzów gmin wiejskich i miejsko-wiejskich na kolejne spotkanie Akademii Wójta.

JA, MY ONI czyli nowa kadencja

Początek kadencji to moment, w którym zmieni się nasze życie, od tej pory podporządkowane problemom samorządu. To też dobra chwila, by przygotować urząd do pracy na najbliższe 5 lat.

Celem najbliższego spotkania Akademii Wójta jest uzmysłowienie uczestnikom, jak istotne jest zachowanie dystansu do spraw jakie toczą się w pracy, aby zachować równowagę psychiczną i nie zatracić się w niej, aby starczyło sił na cała kadencję, pozwoliło planować, rozdzielać zadania i je egzekwować. W pierwszym dniu po wyborach trzeba pamiętać, że za 5 lat znów wybory i jeśli dobrze nie rozłoży się sił to skutek marny.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wszystkie informacje można uzyskać w Fundacji Wspomagania Wsi: Jacek Pietrusiak, tel: 601-804-082 22 636 25 70-75 lub mailem jpietrusiak@fww.pl.
Pozdrawiam, Jacek Pietrusiak
Gmina
Proszę podać nazwę urzędu do faktury VAT
Uczestnik